L´última illa

L´última illa

Titol original: La última isla

Nacionalitat: Espanyola

Any de producció: 2012

Génere: Familiar, Aventures

Data d´estrena: 17/05/2013


Director: Dácil Pérez de Guzmán
Producció: Sakai Producciones, Rainbow Videoproducciones, Fausto Producciones


Actors: Carmen Sánchez, Julieta Serrano, Antonio Dechent, Eduardo Velasco, Maite Sandoval, Xavier Boada, Virgina Avila, Lucía Paredes, Pablo Paredes


Duració: 86'

Qualificació: Autoritzada per a tots els publics

Sinopsi

“L´Última Illa” és el conte màgic que narra l´aventura de l´Alícia, una nena de 10 anys a la que els seus pares envien a l´estiu a una illa remota perquè la cuidi una tieta que ni tan sols coneix. L´ Alícia comença la seva aventura avorrida i disgustada, sense saber com divertir-se en un lloc on no hi ha ni televisió ni funcionen els mòbils. A poc a poc anirà descobrint una altra manera de veure el món, una altra forma d´utilitzar la imaginació i d´obrir la ment i altres aspectes de si mateixa que ni tan sols sabia que existien.

En un lloc on no funciona la lògica convencional i on pot passar qualsevol cosa de manera natural, l’ Alícia coneix a la seva tieta, una remeiera que ella veu al principi com una perillosa bruixa. Coneix també als dos únics nens que viuen al poble. I al Fermín, un boig que de vegades sembla un nen i de vegades un savi.

Un amulet protector, una illa negra de lava, un bosc fosc on l’ Alícia es perd, un drac de boira i un penya-segat on es decideix el seu destí, són els elements d'aquesta aventura singular. Una història on els nens es comporten com adults i els adults com nens..

Videos relacionats


Enllaços

Galería

  • [title]
  • [title]
  • [title]
  • [title]
  • [title]
  • [title]
IPORTAL Avda. Josep Tarradellas, 13 Entlo 2
08029 Barcelona (SPAIN)
(+34)93 275 84 17
© Splendor Films 2020